Het atelier

Mijn naam is Susan Geurts. Ik ben 50 Jaar oud en een dochter van een meubelstoffeerder die sinds 1969 dit mooie ambachtsvak uitoefent. Ik ben zelf 16 jaar werkzaam geweest in zijn bedrijf als meubelstoffeerder. Hier heb ik niet alleen van mijn vader de fijne kneepjes van het vak geleerd maar ook van de oudere stoffeerders en stiksters, waarvan de meeste al met pensioen zijn.

Ik heb ook nog in andere stoffeerderijen gewerkt als stoffeerder. Bij een bedrijf dat nieuwe meubels vervaardigd met veelal schapenleder. Ook ben ik werkzaam geweest bij een bedrijf waar ze twintigste eeuws designmeubelen inkopen en herstofferen en/of restaureren.

In de beginjaren heb ik ook mijn vakdiploma’s gehaald maar de praktijk bleek de beste leerweg.

Daarnaast heb ik ook een aantal jaren meubelstoffeercursus gegeven. Dat was erg leuk om te doen maar nu ik mijn eigen bedrijf gestart ben is dat niet meer mogelijk. Misschien later…..

Ik ben nu eigenaresse van deze stoffeerderij en heb veel vakkennis in huis en werk alleen maar met hoge kwaliteit materialen. Want niet alleen de buitenkant van uw meubel is belangrijk, maar binnenin uw meubel is ook hoge kwaliteit materiaal nodig voor zitcomfort en vooral duurzaamheid.

Klik hier om te zien hoe wij verder te werk gaan

Susan Geurts
IVM Vakantie is het Atelier gesloten t/m 18 augustus. Fijne zomer gewenst en tot ziens.