Bank bekleden bij Susan Geurts

Uw oude bank weggooien?

Als uw oude, nog altijd stijlvolle bank slijtplekken begint te vertonen, hoeft u niet meteen aan de stort te denken. Een nieuwe kopen is weliswaar een optie, maar eigenlijk wilt u die bank helemaal niet kwijt: hij past immers precies bij de rest van uw interieur. Maar wat dan?

Er is een perfecte oplossing voor een versleten bekleding: de bank opnieuw laten stofferen. Daarmee geeft u hem de juiste behandeling, waardoor u uw vertrouwde zitmeubel kan behouden. Want een bank opnieuw bekleden is dé ideale manier om een compleet nieuwe look te creëren, in een nieuwe stijl, ander materiaal of kleur dan voorheen. Maar waar u ook voor kiest, het resultaat zal u zeker verrassen!

of vul het contactformulier in

Werkwijze bank bekleden

Uw favoriete bank bekleden is een zorgvuldige klus, die aandacht en vakmanschap vereist, om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Dat is dan ook precies wat wij doen! Nadat wij uw bank thuis opgehaald hebben, verwijderen we de oude bekleding. Daarvan worden mallen gemaakt, om de nieuwe hoezen te kunnen maken. Soms is het nodig de pasvorm te veranderen en daar nieuwe mallen voor te maken. We inspecteren het frame en repareren of verstevigen het, mocht dat nodig zijn. Afhankelijk van wat we afgesproken hebben en wat er geconstateerd is vervangen we de vulling. De laatste stap is het bankstel stofferen. Met leder bekleden of met kunstleder of alle soorten stof.

Bank bekleden bij Stoffeeratelier Geurts

Een uitgebreide collectie stoffen en bekleding

Als u die mooie klassieke bank, of dat leuke tweezitsbankje waarvan u nog geen afscheid wilt nemen, opnieuw laat bekleden, geeft u daarmee uw favoriete meubel uw eigen, persoonlijke touch. Want uw bank stofferen geeft u de keuze uit allerlei soorten meubelstoffen, leersoorten en kunstleder (skai), in alle mogelijke kleuren en dessins. Daarbij kunt u natuurlijk voor die authentieke look gaan, of juist voor een moderne uitstraling in stoffen en kleuren, die de laatste trends op de voet volgen. Aan u de keus, want in onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie stoffen om uw bankstel te stofferen in alle denkbare materialen en tinten. Daarbij adviseren wij u uiteraard graag voor een optimaal resultaat in uw persoonlijke smaak. Zodat u zult ontdekken dat uw onmisbare bankje er door de nieuwe bekleding weer als nieuw uitziet.

Altijd de beste kwaliteit

Zowel voor particulieren als voor bedrijven verzorgen wij vakkundig het opnieuw bekleden en stofferen van alle stijlen zitmeubels, van antiek tot modern, en van tweezits tot lounge- of hoekbanken. Ook bankstel reparatie en restauratie of uw tijdloze leren bank herstellen behoort tot de mogelijkheden. Het spreekt vanzelf dat we, als we uw bankstel bekleden op basis van uw specifieke wensen, altijd uitgaan van de beste kwaliteit en het hoogst haalbare resultaat. Zodat u er nog jarenlang van kunt genieten. Ook voor het opnieuw bekleden van uw stoelen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat we voor uw, tamelijk versleten, bank kunnen doen? Meer dan u denkt! Bel ons vandaag nog voor een offerte of voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom, en wij maken graag een afspraak.

of bel: 06-16710540

Aangezien mijn planning met stofferen vol zit tot februari 2023, wil ik u vragen mij te bellen wanneer u bereid bent zo lang te wachten. Overigens geniet ik nu van een vakantie t/m 8 mei.