Meubels opknappen bij Susan Geurts

Uw oude meubels opknappen

Als uw favoriete meubels tekenen van slijtage beginnen te vertonen, heeft u twee opties: een nieuwe bank of fauteuil kopen, of… uw meubels opknappen. Want een geliefd meubelstuk, zoals een erfstuk, of een opvallend of bijzonder model waaraan u gehecht bent, wilt u natuurlijk het liefst behouden. En dat kan! Uw meubels opnieuw stofferen is dan dé oplossing: een nieuw jasje voor uw favoriete zitmeubel doet wonderen en is bovendien milieubewust! Meubels opnieuw bekleden kan natuurlijk in de authentieke stijl, precies zoals het er oorspronkelijk uitzag, maar misschien kiest u liever voor een geheel nieuwe look. Want uw meubel bekleden met een creatieve touch geeft uw interieur een individueel tintje, waarin uw persoonlijke smaak tot uitdrukking komt.

of vul het contactformulier in

Meubels repareren en restaureren

Als de zitting van uw relaxfauteuil door begint te zakken, de stiknaden van uw bank losgelaten zijn, of het leer begint craquelé te vertonen, dan is dat het juiste moment om aan meubelrestauratie te denken. Want meubelreparatie en meubels stofferen zijn de beste alternatieven om uw dierbare zitmeubel weer nieuw leven in te blazen. Uw favoriete meubels herstellen en ze vakkundig laten opknappen is een duurzame oplossing. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis kunnen wij zelfs antieke of extravagante meubels restaureren en in ere herstellen. Als u overweegt om uw meubels te restaureren, kom dan eens langs in onze showroom en laat u verrassen door de talloze mogelijkheden in stoffen en stijlen. Uiteraard adviseren wij u graag over de beste keuzes qua kleur, dessin en stijl bij meubelrestauratie of herstofferen van uw zitmeubel.

Meubels opknappen bij Stoffeeratelier Geurts

Stoffen en materialen

Uw oude meubels opknappen is een prima investering in uw interieur, al zijn de materiaalkeuzes soms moeilijk, doordat u door de bomen het bos niet meer ziet. Begrijpelijk! Ons zeer gevarieerde assortiment meubelstoffen bevat honderden stoffen als velours, bouclé of chenille, en tevens allerlei soorten leer en kunstleer. Maar wat u ook uitzoekt, alle stoffen die onze meubelhersteller gebruikt, zijn hoogwaardige materialen, die niet alleen mooi, maar ook sterk zijn. Kiest u voor een zachte, veloursachtig stof in warme tinten, of voor een prachtig modern dessin met blokken, strepen of bloemen? Of misschien gaat u juist voor de stoere, luxueuze uitstraling van leer? Aan u de keus. Maar bij meubels bekleden speelt ook de functie een rol. Gaat het om een decoratieve oude leunstoel of om dagelijks gebruikte eetkamerstoelen? Wij geven u graag vakkundig advies, dat volledig afgestemd is op uw situatie.

Projectstoffering voor bedrijven

Ook projectstoffering voor grote of kleinere bedrijven behoort tot onze expertise. Wij kunnen al uw oude zitmeubels renoveren en stofferen, of dat nu kantoormeubelen zijn, wachtkamer meubilair of comfortabele fauteuils. Professioneel en geheel volgens uw wensen.

We komen graag bij u langs om uw meubels te beoordelen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, om alle mogelijkheden in materialen, kleuren en dessins te bekijken. Wij garanderen u een perfecte afwerking, zodat u nog jarenlang van uw meubels kunt genieten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak op korte termijn.

of bel: 06-16710540