Stoel bekleden bij Stoffeeratelier Geurts

Nieuwe stoel? Nee, nieuw stofje!

Uw vertrouwde stoel, waarvan wellicht alleen de bekleding wat versleten oogt, is zeker een nieuwe look waard. Want uw destijds met zorg uitgezochte zitmeubel heeft al jaren een plekje in uw interieur, en daar bent u aan gehecht. Logisch! Het tijdloze ontwerp en het comfortabele zitcomfort is tenslotte ook na jaren nog waardevol. Daarom verdient uw mooie meubilair een tweede kans, door het te laten restaureren. Het kan natuurlijk zijn dat u uitgekeken bent op het enigszins gedateerde printje, of dat de stof intussen wat versleten oogt. Maar als de stoel zelf nog goed is, dan is het de moeite waard om uw meubelstuk in een mooi nieuw jasje te steken, zodat u er nog jaren plezier van heeft.

of vul het contactformulier in

Uw stoel opnieuw bekleden

Alle soorten zitmeubels, zoals banken, fauteuils of eetkamerstoelen komen in aanmerking voor een nieuwe bekleding of een totale make-over. Want uw stoel bekleden is meestal een betere optie dan een nieuw, minder karakteristiek meubel aanschaffen. Of het nu over klassiek, modern, vintage of design gaat, wij kunnen elk type stoel renoveren en een heel nieuw uiterlijk geven. Door uw stoel te renoveren en zo nodig de vulling optimaliseren of zelfs compleet vervangen, maken wij hem weer helemaal up-to-date, terwijl u zelf precies dat dessin kiest, dat bij uw smaak en uw interieur past. En onze stijlvolle stoffen, kleuren en dessins geven uw fauteuil dat unieke en persoonlijke karakter, dat uw zitmeubel onvervangbaar maakt.

Stoel bekleden bij Stoffeeratelier Geurts

Advies thuis of in de showroom

Als u in de gelegenheid bent uw stoel mee te nemen naar onze showroom, kunnen wij meteen zien hoeveel werk het opnieuw bekleden zal inhouden, zodat het mogelijk is direct een offerte voor u op te stellen. Zo kunnen we direct naar alle stoffen kijken waar uit gekozen kan worden. Het is echter heel goed denkbaar, dat het vervoeren van uw fauteuil lastig, zo niet onmogelijk is. In dat geval komen wij graag bij u langs om, uiteraard vrijblijvend, de mogelijkheden om uw stoel te restaureren met u te bespreken. Het is wel mogelijk om een kleine greep uit de stoffencollectie mee te nemen naar uw huis. Om alle stalenboeken mee te nemen is echter onmogelijk. We bekijken de situatie ter plekke, en nemen de benodigde maten op om uw meubel te herstofferen. Dat u daarbij kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en expertise spreekt uiteraard voor zich.

Stoelbekleding kiezen

Of het nu gaat over een eetkamerstoel bekleden, een fauteuil repareren, of een klassieke stoel restaureren; alles kan! In onze showroom kunt u onze gehele collectie bekijken, terwijl wij u ondertussen graag wat mogelijkheden laten zien hoe wij uw oude stoel opknappen. Want voor een stoel reparatie, stoelen herstofferen of een leren stoel onderhouden hebben wij de juiste expertise in huis.

Daarnaast is het ook mogelijk om thuis, in uw eigen omgeving te bekijken of bepaalde dessins in uw interieur passen. Als u meer dan 10 kilometer van onze showroom woont, berekenen wij daarvoor een kleine vergoeding, die in mindering gebracht wordt als wij u meubel mogen maken. Dus in dat geval is ons bezoek geheel kosteloos. Een prettig idee, terwijl u tegelijk verzekerd bent van een fraai resultaat.

Twijfelt u nog? Kom eens langs voor een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte.
U zult verrast zijn over de mogelijkheden.

of bel: 06-16710540

IVM Vakantie is het Atelier gesloten t/m 18 augustus. Fijne zomer gewenst en tot ziens.